Wednesday, March 28, 2007

Onsdag 28 mars 2007 – Cary Grant och Barack Obama
"You know, she reminds me of a female version of Cary Grant."
Ska man få en komplimang för sitt utseende är det svårt att toppa en från en plastikkirurg. Maja log lite fånigt och insåg först fem timmar och 30 mil senare att det på det hela taget var det snällaste hon någonsin hört någon säga.
Mungiporna uppåt i dag. Kirurgen var fantastisk. Han var specialiserad på male breast surgery, det vill säga att snygga till överkroppen på män som fått häng. Han var lite av en dr House. Gillade manliga patienter för att de nöjde sig med att se lite bättre ut och inte gnällde om det inte blev precis som de hade tänkt sig. "Äldre män vill bli av med sin dubbelhaka, äldre kvinnor vill se ut som när de var 17", Dessutom har vi fått tips om en läkare som ger behandlingar på Botox partyn. Har vi osannolik tur vet han något party medan vi är här och låter oss dessutom vara med.
Det var betydligt längre till San Diego än vi trodde. Vi har suttit sex timmar i bil, minst Men det var absolut värt resan. Utanför mataffären (där Maja plåtade damen med rollsen) fick jag mig en rejäl dos amerikansk inrikespolitik av knivslipningsmannen som var övertygad om att Al Gore kommer att ta hem presidentvalet nästa år. Senast röstade han på George W. Nu är han demokrat under protest. Men han gav inte mycket för varken Hillary ("she goes with the flow", först var hon för kriget, nu är hon mot. Hon ändrar sig efter vad folk tycker för stunden) eller Barack Obama som enligt knivsliparen nyligen bytt namn från "typ Jerry eller Jim eller nåt" till ett mer muslimskt klingande namn för att vara mer politiskt korrekt.
Nu tar bloggen paus fram till början av nästa vecka eftersom vi kör till San Francisco i morgonbitti för att träffa en svensk it-entreprenör och numera vinbonde i Napa Valley.
I dag har vi också äntligen införskaffat en GPS som vi förhoppningsvis ska ha stor glädje av på vägen i morgon.

Bildtexter:
1. The female version of Cary Grant i solen utanför Starbucks.
2. Peace is patriotic. Jeep körd av gubbe med keps på La Brea Boulevard i West Hollywood.
3. På parkeringen på lokala Ica på Coronado stod en Rolls Royce med registreringsskylten "I forget". En stund senare kom denna fantastiska ägarinna ut. Hon beklagade sig pliktskyldigast att hon inte hunnit fixa till sig i dag innan hon glatt poserade för Majsan.
4. Fotoassistent Buskas håller vit bakgrund. Försökte några minuter tidigare världsvant se ut som att jag visste vad jag pysslade med när jag försökte få ner en kvadratmeterstor reflektor i en väska med en radie på två decimeter. Misslyckades fullständigt.
5. Coronado, en liten ö utanför San Diego, som en lågbudgetvariant av Palm Island i Dubai. Här har vår första doktor sin mottagning.

1 comment:

Anonymous said...

bra start