Thursday, March 29, 2007

Torsdag den 29 mars 2007


Dave står orakad och barfota i ett par skitiga adidasbrallor och en urtvättad t-shirt. För att understryka allvaret i situationen har han tagit av sig kepsen. Det känns så ovant att man nästan inte känner igen honom.
– Okej, vi kör er bort till en annan hyrbilsfirma, ni frågar efter Evan och säger att ni kommer från Peters Foreign Autos, att ni lämnat in er bil för lagning men att den inte är klar och att ni därför behöver en annan under tiden.
Samtidigt halar han upp ett tjusigt visitkort som mycket riktigt går till Pete på nämnda firma.
– Jag har ringt och sagt att jag är Pete och att ni kommer. Ni får absolut inte nämna Rent-a-Wreck! Det är inga problem. Vi gör det hela tiden. Men säg absolut ingenting om Rent-a-Wreck.
Det var en helt absurd början på dagen.
För att kunna köra utanför LA var vi tvungna att åka till hyrbilsfirman, lämna in cabben, åka till en annan hyrbilsfirma, låtsas att verkstan sjabblat med vår bil och hyra en ny. Arrangemanget skulle göra det hela betydligt billigare för alla inblandande. Mest för Dave som lovat stå för kostnaden. Så nu har vi en ENORM Fordjeep som ser ut att nyss ha lämnat fabriken.

3 comments:

illy said...

Bild tack! Hur enorm kan den vara?
PS M hälsar såklart. Fast han klagade på att han inte fått massmejlet ;-D

illy said...
This comment has been removed by the author.
Eva&Maja said...

Bild kommer. Vi har bara lite dåligt med både uppkoppling och ork eftersom vi är on the road. Men så fort vi kommer tillbaka till stan ska det bli bilder av. Det var inte alls meningen att exkludera Mats från detta 2000-talets reseepos... Jag antar att du vbf:at en länk? Hälsa tebaks!
Kram
Eva