Tuesday, April 10, 2007

Måndag 9 april 2007 – Hot, hot, hot


Frank Sinatra gjorde det, Elvis Presley gjorde det, Eva och Maja gör det så vi nästan storknar. Semestrar i Palm Springs alltså.
Av någon mirakulös anledning vi knappt själva förstår har vi fått låna det här huset av Yasuko ett par dagar. Till skillnad från LA där molnen legat tunga den senaste veckan är det gassande sol i stan där de flesta av invånarna är i Franks och Elvis generation. Sprudlande nattklubbsliv står inte överst på priolistan. I garagen på gatan står golfbilen redo för både en tur på golfbanan och en sväng till affären och i vart och vartannat gathörn en ny kyrka av skiftande frikyrklig tillhörighet. På shoppingcentret har affären som säljer hörapparater bästa läget.
Det passar oss hur bra som helst. Vi äter gott, solar, badar och läser högt ur In cold blood som jag köpte på Barnes & Noble häromveckan. Huset är fantastiskt. En 50-60-talsdröm med inte bara två sovrum, utan dessutom två badrum. En sällsynt lyx för resenärer som delat en stenhård dubbelsäng i tre veckor. Djungelbadrummet är mitt. Jag är mycket nöjd.

3 comments:

Anonymous said...

Hej Eva
Ooops !! Borde kanske ha läst datumen först innan jag präntade!!Ja, ja nu finns mitt meddelande på två ställen.
Sol o varmt...fusk.Jag firade påsk i-4 och tre meter snö i Norge.
Fick blogg adress från mamma och kollar in vad ni håller på med, ser roligt och trevligt ut.

Kram Laila

Lena Mellin said...

Hej Eva

Irene fick en dotter i förmiddags. Hon ska heta Hanne. 4 950 gram och 55 cm lång. En biffig sak med andra ord.

Lena

Eva&Maja said...

Tre meter snö i Norge är ändå bättre än snöslask i Gammelgarn... Ska det va, kan det lika gärna va ordentligt.
Kan trösta dig med att jag just nu sitter inomhus och skriver på reportagetexter istället för att lapa sol.
----
Oboy, vilken bjässe till bebis! Verkar som att vår misstanke om att Irenes mage faktiskt skulle explodera inte var så långt från verkligheten.
Eva