Tuesday, April 3, 2007

Tisdag 3 april*****************************
Först praktiska meddelanden:
1 Jag tror att jag har mixtrat till det så att vem som helst kan kommentera utan nåt fånigt konto på Google. Testa gärna och hör av er om det funkar.
2 Vi har nu lagt in efterfrågad bild på bildealern Dave. Skrolla ner och spana in mannen. Den här gången med keps.

Här bor vi. I fokus är den iskalla poolen på Highland Gardens. Jag tog en simtur i går, men det var efter stor jämmerdal. Det kan inte vara mer än 20 grader. Högst.
I går kväll åt vi middag med Yasuko, Alex kontakt som hjälpt oss med praktiska ting. Hon är en kvinna i 60-årsåldern som är producent för reklam- och modeplåtningar och dessutom har en agentur för fotografer.
Jag vet inte riktigt hur jag hade förväntat mig henne. En lite rundnätt japanska med rullat hår och glasögon på nästippen kanske. Istället öppnades dörren av en liten, smal kvinna i kängor, leggings, en kort och mycket transparent klänning och en jeansjacka. Och en knivskarp page.
Hon har ett hus allra högst upp på Hollywood Hills med utsikt över hela Los Angeles. Ett sånt hus är så klart fantastiskt även om det skulle vara möblerat med containerfynd. Nu var det en kombination av färgglada och väldesignade 50- och 60-talsmöbler å ena sidan och japanskt stramt å andra sidan. Och massor av konst. Otroligt häftigt.
Dessutom hade hon så klart miljoner stories att berätta. Hon var bland annat med under Anna Nicole Smiths plåtning för HM:s julkampanj för tio år sedan. Innan plåtningen laddade Anna Nicole upp med två t-bonesteaks och dubbla bakade potatisar. Produktionsteamet som är vana vid modeller i Kate Moss storlek var helt tagna inte bara av hennes matvanor utan av att hon (redan då) var enorm. Inte ens HM hade storlekar som passade henne utan fick specialsy. I slutändan retuscherades ungerfär halva Anna Nicole bort på bilderna.
Utöver middagen är det bara arbetsdagar den här veckan. Så ha inga stora förhoppningar om glamourösa äventyr på bloggen...

3 comments:

Eva Flink said...

Kul att se hur ni bor. Inte illa alls!
Bildealern Dave ser otippat prydlig ut!
I morgon bär det av till Gotland för påskledighet.
Ha det så nice i Palm Springs när det blir dags.

puss puss

Anonymous said...

Från Roddar-Malin
Äntligen. Man kan skriva utan att vara medlem. Jag blev medlem, glömde lösenordet och så var jag tillbaka på ruta 1. När jag går in på er blogg (eller vad det kallas) så är jag nervös för att det inte skall finnas något nytt inlagt. Det är sällan jag blir besviken.

P.s. Glöm inte att kolla in www.damfyran.se Den är under utveckling.

Eva&Maja said...

Det är ju HUR GRYMT SOM HELST!!! Jag är särskilt imponerad över att ni lyckats lura någon stackars småföretagare att sponsra spektaklet. Undrar just hur han ska räkna hem den investeringen.. I värsta fall får jag väl komma förbi och stödköpa margueritas i sommar.
Här går det dåligt med roddandet. Har hittat två klubbar som ska ta emot guest rowers men har inte riktigt fått klart för mig hur det funkar. Springer flitigt dock. I början varje dag, nu är jag nere på varannan, var tredje. Ville springa på Mulholland Drive häromdan bara för att ha gjort den, men sprang vilse och höll på att bli överkörd. Joggare är högvilt i den här stan.